Het repetitieseizoen zit er weer bijna op. Traditiegetrouw staat de laatste repetitieavond van het harmonieorkest in het teken van een, voor iedereen gratis toegankelijk, buitenoptreden. Op dinsdagavond 27 juni vanaf 20.00 uur zullen het harmonieorkest, maar ook het opleidingsorkest en de slagwerkgroep, laten horen wat zij het afgelopen seizoen gerepeteerd hebben.

Het harmonie- en opleidingsorkest, onder leiding van Henk Mertens, dragen verschillende gevarieerde muziekstukken aan u voor. U krijgt onder andere een voorproefje van het jubileumconcert op 14 januari 2018, met als muzikaal thema ‘circus’. De slagwerkgroep zal voor het eerst optreden onder leiding van de nieuwe dirigent Björn Lijten. Een speciaal optreden wordt verzorgd door een aantal leerlingen van Kindcentrum De Vlinder. Het GMC heeft drie maanden lang muzieklessen gegeven in de buitenschoolse opvang. Enkele kinderen waren zo enthousiast dat ze, in ieder geval tot de zomervakantie, extra muzieklessen volgen bij het GMC. Zij laten u graag horen wat ze in deze korte tijd hebben geleerd.

 Heeft u ook een passie voor muziek? En lijkt het u leuk om deel uit te maken van een vereniging? Na de zomervakantie is het een goed moment om in te stappen. Het GMC is altijd op zoek naar nieuwe muzikanten. U kunt ook eerst een aantal repetities op proef meespelen. 

Koninklijke Harmonie Geldrops Muziekcorps heet u graag welkom op dinsdagavond 27 juni vanaf 20:00 uur bij Centrum Hofdael. Het optreden vindt plaats op het buitenpodium bij de Bleek; het plein met de schoorsteen. Bij slecht weer bent u van harte welkom in onze repetitiezaal in Centrum Hofdael, Molenstraat 23, Geldrop.

 

Pin It