American Big Band Night

Het harmonieorkest van het Geldrops Muziekcorps o.l.v. Henk Mertens en de Big Band Geldrop o.l.v. Marco de Waal gaan zorgen voor een spetterende, onvergetelijke avond op zaterdag 21 januari 2017. Aanvang 20.30 uur in: Centrum Hofdael, Molenstraat 23, 5664 HV, Geldrop.

Het is heel wat jaren geleden dat de Big Band Geldrop en het GMC voor het laatst gezamenlijk een concert hebben gegeven. Dat was in 2003 bij de viering van de fusie van Geldrop en Mierlo. Maar nu is het weer zover: het harmonieorkest van het Geldrops Muziekcorps o.l.v. Henk Mertens en de Big Band Geldrop o.l.v. Marco de Waal gaan zorgen voor een swingende avond.

De bar zal tijdens het concert open zijn. Dus met een hapje en een drankje kunt u in de zaal of in de foyer (de schuifwand van de zaal blijft open) ontspannen genieten van de muziek. Of een dansje maken als u niet stil kunt staan of zitten…

U gaat een selectie horen van min of meer bekende nummers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis, van Glenn Miller, George Gershwin en Ella Fitzgerald tot en met Michael Bublé, John Legend en Alicia Keys.

De solisten:

Charlotte CardinaalCharlotte Cardinaal

Charlotte zong als peuter al het hele jaar door Sinterklaas- en Kerstliedjes. In 2011 maakte zij als dertienjarige een indrukwekkend debuut als soliste op de Proms van Euphonia. De afgelopen jaren is Charlotte vaak opgetreden in de regio. Zingen is haar grootste passie, naast haar studie in Maastricht. Zij zal “Empire state of mind” en “It’s oh so quiet” gaan vertolken.

Maartje BlomMaartje Blom

Maartje is 16 jaar, is leerling van het Strabrecht College en net als Charlotte een leerling van zangcoach Hella Hertogs in Geldrop. Met zingen begon ze op haar negende jaar. Zij houdt ontzettend veel van zingen, vooral van popliedjes van zangeressen zoals Adele, Rihanna en Christina Aguilera. Zij maakt haar debuut als soliste bij een orkest met “Feeling good” en “All of me”.

Marco van Tuijl

Marco is op jonge leeftijd gestart bij het GMC in de slagwerkwerkgroep. In zijn studententijd werd hij zanger bij de studentenband KlaarWakker en met deze Eindhovense band speelde hij jarenlang in het hele land. Dit bestaan werd te druk toen hij uiteindelijk een eigen bedrijf had en een gezin. Maar zingen is nog steeds zijn passie en dat zal hij laten horen met “Sway” en “Can’t take my eyes off you”.

Marijke van der Zanden

Marijke zong als jong meisje de hele dag ABBA en Olivia Newton-John liedjes. Zij nam zangles en heeft veel podiumervaring opgedaan bij “Den Bosch Zingt”, met het zingen van jazz tot en met André Hazes. Marijke is gezinscoach maar vooral van zingen wordt ze gelukkig, zeker als zij met haar Big Band Geldrop o.a. “Cry me a River” en “I feel good” mag zingen.

Toegangskaarten à € 10 (inclusief 1 consumptie) zijn te koop bij:

  • Centrum Hofdael, Molenstraat 23 - 5664 HV Geldrop,
  • Boekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstraat 11 - 5664 HE Geldrop en
  • Primera Coevering, WC Coevering 9–11 -  5665 GA Geldrop.

 

Pin It