GELDROP - Al jaren is het gebruikelijk dat het GMC het repetitieseizoen afsluit door op de laatste repetitieavond niet in het repetitielokaal in Hofdael te gaan zitten, maar op een andere locatie in Geldrop. Dit jaar doen ze dat op: Dinsdag 12 juli bij Winkelcentrum De Coevering buiten op het terras van Restaria De Coevering. Behalve het opleidingsorkest en het harmonieorkest o.l.v. Henk Mertens zal dan ook de slagwerkgroep o.l.v. Henk Borrenbergs te horen zijn. Aanvang 20.00 uur.

Een favoriet genre van de muzikanten van het GMC is musical- & filmmuziek. Dit keer speelt het GMC o.a. muziek uit "The chronicles of Narnia", "Star wars", "Aladdin", "Frozen", "Game of thrones" en "Skyfall". Het optreden wordt afgesloten met een aantal bekende popnummers: "This is it" van Michael Jackson, "Blame it on the boogie" van The Jacksons en de medley "Coldplay on stage". De slagwerkgroep zal - zoals gebruikelijk - een aantal stukken uitvoeren gecomponeerd en geleid door Henk Borrenbergs.

Tijd voor een nieuwe uitdaging?
Het GMC kan altijd nieuwe muzikanten gebruiken. Soms nemen leden afscheid in verband met studie of carrière, waardoor er ruimte is voor nieuwe muzikanten. Na de zomervakantie is het een goed moment om in te stappen als we in september beginnen met de repetities voor ons volgende concert op 21 januari 2017. U mag uiteraard geheel vrijblijvend een paar repetities komen meespelen om de sfeer te proeven. Meer informatie over het GMC is te vinden op www.geldropsmuziekcorps.nl, o.a. over de opleiding van muzikanten.

Middenstandsbelangenl6 juli 2016

 

Pin It