GELDROP-MIERLO. Dit jaar wordt ook in het weverijmuseum van Geldrop aandacht aan de landelijke weefweek geschonken. Ter afsluiting van de weefweek organiseert het museum samen met Creativiteitscentrum De Wiele a.s. zaterdag 4 juni van 10.30 tot 17.00 uur samen een grote kunstzinnige textielmarkt op evenementenplein de Bleek bij het Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop.

Kunstzinnige Textielmarkt

De Koninklijke Harmonie, Geldrops Muziekcorps zal om ca. 13.30 uur een volledig concertoptreden verzorgen met harmonieorkest, opleidingsorkest en slagwerkgroep. Het Harmonie- en opleidingsorkest staan o.l.v. Henk Mertens en de slagwerkgroep o.l.v. Henk Borrenbergs.

Op deze dag kan men ook kennis maken met het evenement Kunstspoor. Kunstspoor 2016 biedt iedereen de gelegenheid om het creatieve vermogen van beeldende en podiumkunstenaars uit Geldrop – Mierlo te ontdekken. (....)

In het Creatief Centrum De Wiele (naast het Museum) zullen om 10.00, 12.30 en 14.30 uur telkens 4 verschillende workshops gegeven worden, voor max. 10 deelnemers per keer per workshop. Gerti van Ierssel, docente papier/textiel van Wiele Creatief zal met ondersteuning van ervaren cursisten deze workshops verzorgen. (...)

Middenstandsbelangen1 juni 2016 [ingekort]

Pin It