GELDROP - American Night is de titel van het concert van de Koninklijke Harmonie Geldrops Muziekcorps (GMC) in samenwerking met de Big Band Geldrop. Deze avond wordt op zaterdag 21 januari 2017, aanvang 20.30 uur gehouden in Centrum Hofdael, Molenstraat 23, 5664 HV, Geldrop. Ingang van het gebouw, aan de Bleek (bij de hoge schoorsteen).

Het harmonieorkest van het Geldrops Muziekcorps o.l.v. Henk Mertens en de Big Band Geldrop o.l.v. Marco de Waal gaan zorgen voor een spetterende, onvergetelijke avond. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van live muziek met zang van een aantal solisten. Danst u graag? Ga gerust uw gang! U gaat een selectie horen van min of meer bekende nummers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis, van Glenn Miller en George Gershwin tot en met Michael Bublé, John Legend en Alicia Keys.

Het harmonieorkest heeft voor deze gelegenheid bij een aantal nummers zangsolisten als gast: Charlotte Cardinaal, Maartje Blom en Marco van Tuijl. De Big Band komt met hun vaste zangeres Marijke van der Zanden.

Toegangskaarten à € 10 (inclusief 1 consumptie) zijn te koop bij: Centrum Hofdael, Molenstraat 23 - 5664 HV Geldrop. Boekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstraat 11 - 5664 HE Geldrop. Primera Coevering, WC Coevering 9–11 - 5665 GA Geldrop.

Middenstandsbelangen, 28-12-2016

Pin It