Lowie d’ Hooghe

GELDROP – Afgelopen zaterdag was er weer zeer veel publiek op de been op en rondom de route van de Carnavalsoptocht in het centrum van Lappegat. Zowel in de Sluisstraat als in het centrum was het gezellig druk. De vrolijke muziek van Effe Uitbloaze zorgde ervoor dat het wachten niet te lang duurde voor het publiek. Voorafgegaan door muziekkorps GMC opende de praalwagen met stadsprinses Mariëlle, adjudant Khiron en de hofdames Vienna en Britney de carnavalsstoet 2017 van het Lappegat.

GELDROP - American Night is de titel van het concert van de Koninklijke Harmonie Geldrops Muziekcorps (GMC) in samenwerking met de Big Band Geldrop. Deze avond wordt op zaterdag 21 januari 2017, aanvang 20.30 uur gehouden in Centrum Hofdael, Molenstraat 23, 5664 HV, Geldrop. Ingang van het gebouw, aan de Bleek (bij de hoge schoorsteen).

Het harmonieorkest van het Geldrops Muziekcorps o.l.v. Henk Mertens en de Big Band Geldrop o.l.v. Marco de Waal gaan zorgen voor een spetterende, onvergetelijke avond. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van live muziek met zang van een aantal solisten. Danst u graag? Ga gerust uw gang! U gaat een selectie horen van min of meer bekende nummers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis, van Glenn Miller en George Gershwin tot en met Michael Bublé, John Legend en Alicia Keys.

Muziekles bij Kindcentrum De Vlinder

Geldrop - Wist u dat muziekonderwijs een positief effect heeft op de ontwikkeling van het kind? En het is ook nog eens erg leuk! Daarom verzorgt het Geldrops Muziekcorps een muziekcursus speciaal voor de leerlingen uit groep 6 t/m 8 van Kindcentrum De Vlinder. Zij hebben op vrijdag 9 december in groep 6 t/m 8 op een leuke en enthousiaste wijze de muzieklessen gepromoot.